Welcome to Buy Cheap Rocket League Items at Rocketprices.com, a huge number of Rocket League Credits, Blueprints, Rocket Pass Items, Skins in stock.

rocketprices.com
> Rocket League Sideswipe Car Hitboxes Beste Auto Om Te Spelen

Rocket League Sideswipe Car Hitboxes & Beste auto om te spelen

2022/12/6 11:55:29

In deze gids duiken we in Car Hitboxes in Rocket League Sideswipe, met de zeven meest voorkomende auto's in het spel: Octane, Dominus, Merck, Distro, Scarab, Werewolf en Aftershock. We nemen je mee door het proces van het vinden van de hitboxen en geven je onze mening over welke auto's de beste en welke de slechtste zijn.


Wat is Car Hitbox in Rocket League Sideswipe?

Simpel gezegd, een hitbox is het deel van de auto dat interactie heeft met de andere objecten in het spel, zoals de bal en de vloer. Wanneer je je dominus in de bal slaat, geeft de bal helemaal niets om de carrosserie van je auto, het enige waar hij om geeft is de hitbox.


Hoe Hitbox te testen in Rocket League Sideswipe?

  • Manier 1 - Een geweldige manier om dit te testen, is door naar Rocket League te gaan en een mod te gebruiken die de hitbox van de auto op het scherm laat zien, dan kun je precies zien wat er gebeurt als je dingen doet zoals luchtdribbels - je kunt zien waar de bal en de hitbox in contact komen en hoe de bal de carrosserie van je auto totaal negeert.

  • Manier 2 - Een andere manier om dit te testen, wat je kunt doen bij zijwaarts vegen, is door je auto op elke kant te kantelen en te kijken hoeveel ervan door de vloer klikt of erboven zweeft.

  • Manier 3 - Hier hebben we de hitboxen in Sideswipe in feite ge├»dentificeerd met een combinatie van de twee bovenstaande methoden: om de voorkant van de hitbox te testen, dribbelt u met de lucht van onderaf met de bal zodat de neus van de auto de bal raakt en tekent u vervolgens een lijn bij het contactpunt aangeven waar de hitbox is; voor de achterkant van de hitbox richt je omhoog en plant je de auto op de vloer, teken dan een lijn waar de auto eindigt en de vloer begint; en om de bovenkant van de hitbox te testen, zet je de auto op het dak en teken je hier of hier een lijn, afhankelijk van de auto.


Octaan hitbox

Als we Octane Hitbox in Sideswipe vergelijken met de octane's hitbox in Rocket League, dan past hij bijna identiek aan elke kant. in sidewipe denken we niet dat dat het geval is.

Hoewel het mogelijk is dat de hitbox eigenlijk ergens rond het midden van de wielen eindigt in plaats van helemaal onderaan, maar waarschijnlijk geen belangrijk verschil. Dus alle auto's zijn octaan-hitboxen, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde.


Hitboxes Rank of Cars - Wat is de beste auto in Rocket League Sideswipe?

  • Nr. 1 - Octane: boven (perfect), voorkant (geweldig), achterkant (geweldig)

  • Nr. 2 - Scarabee: Boven (OK), Voor (Perfect), Achter (Geweldig)

  • Nr. 3 - Naschok: boven (perfect), voorkant (OK), achterkant (OK)

  • Nr. 4 - Merc: boven (slecht), voorkant (OK), achterkant (slecht)

  • Nr. 5 - Dominus: boven (slecht), voorkant (slecht), achterkant (slecht)

  • Nr. 6 - Diestro: boven (slecht), voorkant (slecht), achterkant (slecht)

  • Nr. 7 - Weerwolf: boven (slecht), voorkant (slecht), achterkant (slecht)

Sommige van deze auto's passen heel goed in die hitbox, zoals de Octane, Scarab en Aftershock, die over het algemeen allemaal erg goed zijn. Vooral de scarabee die aan de voorkant helemaal gebarsten is.

De bovenkant is het grootste probleem en het resultaat is dat de bal door de bovenkant van je auto schiet als je aan het dribbelen bent en de drie lange auto's: de Dominus, Diastro en Werewolf zijn allemaal slecht aan de voorkant, bovenkant en achterkant; en de De-ester is bijzonder slecht aan de achterkant, hij zit zo ver buiten de achterkant van de heupdoos dat het eigenlijk een potentieel probleem in de game is. En dan is er de Merc die eruitziet als een dikke kerel die kleding draagt die vier maten te klein is, de meesten van hem zitten buiten de hitbox.


Related News